Kortti a+
Kortin hakeminen ja käyttöönotto
Korttien hallinnointi (tavallinen käyttäjä)

Pääset hallinnoimaan omia korttejasi Myntin mobiilisovelluksen sekä web-sovelluksen kautta.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

1. Korttien hallinnointi Mynt mobiilisovelluksessa

Myntin mobiilisovelluksen kautta voit tehdä seuraavia asioita:

• Aktivoida uuden kortin

• Lisätä kortin Google Payhin / Apple Payihin

• Tarkastaa kuluvan kuukauden aikana käytetyn summan sekä käyttörajan

• Katsoa PIN-koodin (fyysinen kortti)

• Jäädyttää kortin / kumota kortin jäädyttämisen

• Antaa kortille halutun nimen

• Sallia / estää verkkokauppaostokset

• Sallia / estää nostot pankkiautomaatista (fyysinen kortti)

• Katsoa kortin tiedot / kopioida kortin numero klikkaamalla korttia (kortin numero, voimassaoloaika, CVC-numero)

Myntin mobiilisovelluksen pääset lataamaan App Storesta ja Google Play sovelluskaupoista.

2. Korttien hallinnointi Mynt web-sovelluksessa

Myntin web-sovelluksen kautta pääset hallinnoimaan ja tarkastelemaan omia korttejasi.

1.1. Korttini

Korttini -välilehden takaa pääset näkemään omat fyysiset sekä virtuaaliset korttisi. Voit hallinnoida samaan tapaan kortin tietoja ja asetuksia, jotka löytyvät myös mobiilisovelluksen kautta.

1.2. Omat maksutapahtumat

Omat maksutapahtumat -välilehden kautta voit tehdä seuraavia asioita:

• Nähdä omat maksutapahtumasi

• Etsiä tapahtumaa Haku-kentän avulla

• Suodattaa maksutapahtumia halutuilla suodattimilla (Päivämäärä, Tila, Hyväksyntätila, Kortit)

• Ladata maksutapahtumista CSV-, Excel- tai ZIP-tiedoston

• Tarkastella analytiikkaa