Kysely asetukset
Näin lisäät kyselylogiikkaa kysymyksiisi

Logiikka, näytä seuraava, kysymys, ohjaa, ketju, rajoita

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Kyselylogiikka on hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla voit segmentoida vastaajat helposti heidän palautteensa perusteella ohjaamalla heidät alas tietyn kysymyspatteriston mukaan.

1. Valitse jo olemassa oleva kysely tai luo uusi kysely

2. Valitse kysymys, johon haluat lisätä kyselylogiikkaa

3. Lisää kyselylogiikkaa valitsemalla kysymyksen vaihtoehdoista kyselylogiikan pudotusvalikosta kysymys, johon haluat ohjata vastaajan, kun tämä vaihtoehto on vastattu. Vaihtoehtoisesti voit valita Seuraava tai Kyselyn loppu kysymyslogiikan pudotusvalikosta

Huomaa, että jos et ole asettanut kysymykselle kyselylogiikkaa, kysely siirtyy aina seuraavaan kysymykseen.

Huom:

1. Varmista, että olet määrittänyt logiikan jokaiselle kysymyksen vastaukselle halutulla tavalla. Testaa kyselylogiikka esikatselu-näkymässä, jotta voit varmistua, että kaikki toimii. Muistathan tallentaa ensin tehdyt muutokset

2. Kyselylogiikka ei toimi monivalintakysymyksissä - jos kyselylogiikka on aktiivinen monivalintakysymyksissä, vastaajalle näytetään kysymys, joka on lähinnä kyselyn loppua