Kyselyiden lisäasetukset

kyselyn uudelleenlatausaika, latausaika, uudelleenohjaus kyselyn jälkeen, viive

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet luonut kyselysi ja lisännyt kyselylogiikan, sinulla on vielä muutama asetus, joita voit muokata napsauttamalla kyselyeditorin oikeassa yläkulmassa olevaa asetuspainiketta.

Klikattuasi asetuspainiketta voit tehdä seuraavia muutoksia

• Kyselyn uudelleenlatausaika, jos kysymykseen ei vastata (vain palautelaite):
    Jos aiot näyttää kyselysi palautelaitteella, voit valita, kuinka monta sekuntia kestää, kunnes kysymyksen aika loppuu ja kysely alkaa alusta. Tämä on hyödyllinen asetus jos on vastaajia, jotka vastaavat vain joihinkin kysymyksiin eivätkä tee kyselyä loppuun.

• Kiitos-sivun uudelleenlatausaika:
    Kun vastaaja suorittaa kyselyn, vaihda kuinka kauan lopullinen näyttöviesti on näkyvillä, kunnes kysely nollataan uudelle vastaajalle.

• Uudelleenohjaus kyselyn jälkeen:

Voit lisätä osoitteen, johon vastaaja ohjataan kun hän on vastannut kyselyyn. Asetusta voi hyödyntää hyvin esimerkiksi verkkoliitännäisten yhteydessä.