Verkkosivukyselyn poistaminen

Web Widget, turn off, remove

Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät ohjeet verkkosivukyselyn poistamiseen. Jos haluat muokata kyselyn frekvenssiä, eli sitä kuinka usein se näytetään verkkosivukävijöille, löydät ohjeet tästä artikkelista.

1. Kirjaudu taustahallintaan.

2. Valitse Mittauspisteet vasemmalta hallintapaneelista.

3. Valitse Verkkoliitännäiset ja se verkkoliitännäinen jonka haluat poistaa.

4. Aktiivisuus-otsikon alta klikkaa Ei aktiivinen ja tallenna muutokset.

Tämän jälkeen kysely ei enää näy sivustolla.

Jos haluat poistaa kyselyn kokonaan, sinun tulee vain poistaa verkkoliittännäisen koodi sivustoltasi tai niiltä sivustoilta johon se on lisätty.