Analysoi
Vastauslistan toiminnallisuus

toiminnot, suodata, PDF, CSV, Excel, lataa, lista, analytiikka, tulostus, vastaukset

Kristian Stolt avatar
Tekijä: Kristian Stolt
Päivitetty yli viikko sitten

Siirry Hallintapanelissa kohtaan Analysoi, napauta Analytiikka- näkymä auki.

Analytiikka- välilehdellä sinulla on kaksi vaihtoehtoa tulosten tarkastelemiseen - Kysymykset ja Vastauslista.

Kysymykset -näkymässä voit analysoida vastauksiasi kysymyskohtaisesti, ja Vastauslista -näkymässä vastaajakohtaisesti.

Pääset siirtymään Vastauslista- näkymään Analytiikka- näkymän oikeasta yläkulmasta.

Huomioithan, että Kysymykset -välilehdelle asetetut suodattimet valikoituvat automaattisesti Vastauslista- välilehdelle siirtyessäsi, joten sinun ei tarvitse tehdä valintoja suodattimille uudelleen. Vastauslista- välilehdellä on käytössä samat suodattimet kuin Kysymykset- välilehdellä.

Mikäli haluat poistaa suodattimet Vastauslistasta, klikkaa Poista Suodattimet- painiketta Suodattimet- valikon alla.

Voit valita haluamasi sarakkeet näkyviin napsauttamalla Vastauslista- näkymässä tulosten oikeassa yläkulmassa olevaa Näytä sarakkeet- painiketta.

Voit ladata vastaukset PDF-, Excel- tai CSV-muotoon Raportointivaihtoehdoista. Ladattu tiedosto sisältää samat tiedot, jotka olet asettanut suodattimilla ja valituilla sarakkeilla. Lue lisää TÄÄLTÄ.