Ongelmanratkaisu
Feedbackly palautelaitteen sovellus
Feedbacklyn palautelaite pyytää aktivointia ja WIFI-yhteyttä
Feedbacklyn palautelaite pyytää aktivointia ja WIFI-yhteyttä
Gustav Thomasson avatar
Tekijä: Gustav Thomasson
Päivitetty yli viikko sitten

Jos havaitset kyseisen pyynnön Feedbacklyn palautelaitteessa, se voidaan ratkaista yhdistämällä palautelaite langattomaan verkkoon tai luomalla paikallinen WiFi-yhteyspiste mobiililaitteella (hotspot).

Kun olet luonut hotspotin:

1. Valitse Feedbacklyn palautelaitteessa WiFi ja kirjoita WiFin salasana, paina seuraavaa.

2. Tämän tulisi aktivoida palautelaite ja sallia normaali käyttö. Jos yleensä käytät WiFiä laitteessa, siirry palautelaitteessa kohtaan ”Asetukset” ja vaihda käyttämääsi WiFi-asemaan.

3. Jos käytät mobiiliyhteyttä, muista kytkeä WiFi pois päältä palautelaitteen asetuksissa.

Apple iOS laitteille:

Android laitteille: