Kuinka lukitsen palautelaitteen Feedbackly kyselyyn? Palautelaitteen Guided Access / Ohjattu Käyttö
Kuinka lukitsen palautelaitteen Feedbackly kyselyyn? Palautelaitteen Guided Access / Ohjattu Käyttö

lukitus, iPad, kysely lukko, rajoita pääsy

Gustav Thomasson avatar
Tekijä: Gustav Thomasson
Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet julkaissut kyselysi Feedbackly-sovellukseen haluat todennäköisesti lukita palautelaitteen kysely tilaan, jotta kysely pysyy auki ja jotta asiakkaat eivät voi poistua kyselystä. Tämä vähentää riskiä, että kolmannet osapuolet pääsevät säätämään asetuksia tai nollaamaan laitteen.

Yritykset jotka vuokraavat Feedbackly palautelaitteen voivat voi myös sopia Feedbacklyn kanssa että tukitiimi lukitsee kyselyn etähallinnan kautta.

Yksittäiset käyttäjät voivat käyttää halutessaan Apple iOS -sovelluksen omaa opastettua käyttöominaisuutta (Guided Access). Se on erittäin helppo asentaa ja asentaminen vie vain muutaman minuutin. Voit poistaa käytöstä kaikki komennot, joita käytetään sovelluksesta poistumiseen, mukaan lukien kotipainike.

1: Lataa Feedbackly-sovellus

2: Julkaise kysely mittauspisteeseen (lisää kyselyn julkaisemisestä iPadiin tässä)

3: Valitse iOS-asetukset-valikossa "Yleiset"

4: Valitse "Käyttöapu"

5: Valitse "Ohjattu käyttö"

6: Avaa Feedbackly-sovellus

7: Paina kolme kertaa "Kotipainiketta"

8: Napsauta "Aloita", aseta salasanasi ja olet valmis! Jos haluat poistua sovelluksesta, napsauta kolme kertaa kotipainiketta ja kirjoita salasanasi ja valitse "lopeta".

Huomaa, että koodi on palautelaitekohtainen ja että Feedbacklyn tuki ei voi auttaa Ohjattun käyttön poistamisessa.