Kyselyiden lisäasetuksia
Mittauspisteen siirtäminen toiseen tiimiin
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat siirtää mittauspisteen organisaation toiseen tiimiin, voit tehdä sen Mittauspisteet-näkymässä.

1. Siirry kohdalle Mittauspisteet-välilehdelle
2. Valitse mittauspiste, jonka haluat siirtää ja klikkaa mittauspistettä
3. Kohdasta Valitse organisaation tiimi, klikkaa tiimiä, johon haluat siirtää mittauspisteen
4. Muista tallentaa muutokset

Huomaa:

• "Mittauspiste"-välilehdellä voit tarkistaa tiimin, johon yksittäinen mittauspiste kuuluu. Suosittelemmekin tarkistamaan, että olet tehnyt muutokset oikein!

• Jos pudotusvalikko Valitse organisaation tiimi puuttuu, tililläsi ei ole oikeuksia muokata tiimirakenteita. Ota siinä tapauksessa yhteyttä järjestelmänvalvojaan joka kutsui sinut organisaatioon