Kyselyversio 3.0 käyttöönotto
Siiri Permanto avatar
Tekijä: Siiri Permanto
Päivitetty yli viikko sitten

Seuraa näitä ohjeita siirtyäksesi käyttämään uutta Kyselyversio 3.0:aa!

Olemassaolevien mittauspisteiden siirtäminen uuteen kyselyversioon

Huom! Jos organisaatiossasi on käytössä API-integraatio, sinun täytyy tehdä pieni API-päivitys ennen uuden kyselyversion käyttöönottoa. Katso ohjeet päivitykseen (englanniksi) täältä. Jos organisaatiossasi ei ole APIa käytössä, jatka ohjeiden lukemista alta.

1. Kirjaudu Feedbacklyn taustahallintaan ja siirry Mittauspisteet-välilehdelle.

2. Avaa haluamasi mittauspisteen asetukset. Asetuksiin on lisätty uusi alasvetovalikko, josta voit vaihtaa aktiivisen mittauspisteen visuaalisen ilmeen.

3. Valitse Kyselyversio 3.0 (sekä ota halutessasi Saavutettava kyselyversio käyttöön) ja paina Tallenna muutokset ottaaksesi uuden kyselyversion heti käyttöön.

Nyt olet valmis! Toista tämä kaikille mittauspisteille, jotka haluat siirtää käyttämään uutta kyselversiota.

Uusien mittauspisteiden siirtäminen uuteen kyselyversioon

Huom! Jos organisaatiossasi on käytössä API-integraatio, sinun täytyy tehdä pieni API-päivitys ennen uuden kyselyversion käyttöönottoa. Katso ohjeet päivitykseen (englanniksi) täältä. Jos organisaatiossasi ei ole APIa käytössä, jatka ohjeiden lukemista alta.

1. Kirjaudu Feedbacklyn taustahallintaan ja siirry organisaation asetuksiin.

2. Valitse Kyselyn ulkoasu. Asetuksiin on lisätty uusi alasvetovalikko, josta voit asettaa ulkoasun organisaatiosi kaikille tuleville mittauspisteille.

3. Valitse Kyselyversio 3.0 (sekä ota halutessasi Saavutettava kyselyversio käyttöön). Paina Tallenna ottaaksesi muutokset saman tien käyttöön.

Nyt olet valmis! Kaikissa tästä lähtien luomissasi mittauspisteissä on käytössä Kyselyversio 3.0. Tsekkaa myös laajennettu fonttikirjastomme!

Muistathan myös asettaa kyselyillesi aukioloajan - lue lisää täältä.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, kerro meille chatissa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@feedbackly.com.