Laajennettu kyselyiden fonttikirjasto
Siiri Permanto avatar
Tekijä: Siiri Permanto
Päivitetty yli viikko sitten

Kyselyuudistuksen myötä olemme myös laajentaneet kyselyiden fonttikirjastoa, jotta saat kyselysi vastaamaan paremmin yrityksesi ilmettä! Voit joko muokata kyselyn visuaalisen ilmeen yksittäisessä mittauspisteessä, tai asettaa koko organisaatiosi kyselyille saman ilmeen.

Fontin muokkaaminen yksittäiselle mittauspisteelle

Kun haluat muokata yksittäisen mittauspisteen visuaalista ilmettä, navigoi ensin Mittauspisteet-välilehdelle. Avaa haluamasi mittauspisteen asetukset, ja klikkaa sivun alareunassa Muokkaa kyselyn ulkoasua.

Klikkaa Käytössä - nyt voit valita vanhoista tutuista fonteista, tai ottaa uuden fontin käyttöön laajennetusta fonttikirjastosta.

Muistathan lopuksi tallentaa muutokset!

Fontin muokkaaminen organisaation asetuksissa

Kun haluat koko organisaatiosi kyselyille saman visuaalisen ilmeen, klikkaa Feedbacklyn hallintapaneelissa Asetukset ja edelleen Kyselyn ulkoasu.

Valitse haluamasi fontti laajennetusta fonttikirjastosta ja muista tallentaa tekemäsi muutokset. Tästä lähtien kaikissa uusissa mittauspisteissä on sama visuaalinen ilme! Huomaathan, että aiemmin luotuihin mittauspisteisiin täytyy tehdä muokkaukset mittauspistekohtaisesti.