Asetukset
Laskutus
Miten lopettaa Feedbacklyn kuukausitilaus?

Feedbackly tilauksen lopettaminen, luottokortti, self-signup, unsubscribe

Gustav Thomasson avatar
Tekijä: Gustav Thomasson
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat päättää Feedbacklyn käytön, aloita ilmoittamalla siitä meille että haluat peruuttaa Feedbackly-tilauksesi. Voit joko lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@feedbackly.com tai käyttää chat-ikkunaa Feedbacklyn taustahallinnassa. Saatuasi vahvistuksen meiltä, ​​toimi seuraavasti:

Henkilö, jolla on oikeudet muuttaa organisaatiosi laskutustietoja, on tehtävä seuraavat toiminnot:

• Kirjautua Feedbacklyn taustahallintaan ja valitsemalla "Asetukset"

• Valita "Tilaus" ja tarkista, milloin seuraava luottokortin veloitus on. Jos haluatte lopettaa tilauksen ennen seuraavaa veloitusta, valitkaa "Laskutustiedot" ja napsauttakaa luottokortin oikealla puolella olevaa roskakorikuvaketta (merkitty kuvassa punaisella neliöllä)

Feedbackly tuki asettaa organisaationne deaktivoitumaan automaattisesti tilauksen päättymispäivänä. Tämän päivän jälkeen et voi enää kirjautua kyseiseen Feedbacklyn taustahallintaan.

Jos haluat niin voit ladata itsellesi kerätyt vastaukset Feedbacklyn taustahallinnasta ennen tilauksesi päättymistä tämän artikkelin ohjeiden mukaan: Vastauslistojen vieminen Excel- tai CSV-tiedostoon

Jo kerätty palaute säilyy organisaatiossasi, joten jos päätät aktivoida organisaatiosi myöhemmin uudelleen, data näkyy Feedbacklyn tuotteessa ja voit jatkaa siitä mihin jäit.