Julkaise kyselyjä
Testaa kyselyäsi toimivassa selainympäristössä

web-widget, verkkoliitännäinen, selain, websivu, nettisivu, testi, kokeile,

Gustav Thomasson avatar
Tekijä: Gustav Thomasson
Päivitetty yli viikko sitten

Huomaa, että nämä ohjeet pätevät vain verkkoliitännäiseen.

1. Luo näennäinen kohdesivu, kuten #testing-feedbackly. Aseta kohdeyleisösi 100%.

2. Poista kaikki mahdolliset "ajoitus" -triggeröinnit (viivästyttää kyselyn käynnistämistä normaalisti)

3. Napsauta Tallenna oikeassa yläkulmassa

4. Käy verkkosivustollasi ja lisää #testausta-palautetta URL-osoitteen loppuun. Esimerkiksi www.yourwebsite.com/#testing-feedbackly

5. Jos olet kirjoittanut kohdesivun URL-osoitteen oikein ja varmistanut, että kohdeyleisö on 100%, kysely näytetään sinulle live-ympäristössä

6. Lisää muita triggereitä, kuten ajoitus, saapuminen sivustolta jne. Kun olet valmis, muuta vain kohdesivun triggeri todelliselle sivulle jossa kysely tulee näkyä ja aseta kohdeyleisö haluamallesi tasolle

Huomaa, että kaikki tämän testauksen yhteydessä antamasi palautteet tallennetaan hallintapaneliin ja tuloksiin. Lue tästä lisää miten poistat palautetta.