Digitaaliset mittauspisteet
Kyselyn lisääminen omaan sovellukseen

sovellus, kysely, app, kysely omaan sovellukseen

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Sovellusten käyttäminen lisääntyy jatkuvasti ja kyselyiden lisääminen sovellukseen onkin hyvä keino asiakaskokemuksen kehittämiseen. Näin yritys saa tietoa asiakkaiden kokemuksista tärkeässä vaiheessa asiakaspolkua.

Voit lisätä kyselyn sovellukseen näiden ohjeiden mukaan

1. Luo verkkoliitännäinen Feedbacklyn hallintapaneelissa

(Ohjeet kyselyn luomiseen ja julkaisuun löydät täältä)

2. Pyydä yrityksesi teknistä tiimiä asentamaan verkkoliitännäinen sovellukseen ohjeiden mukaisesti (tarkemmat ohjeet tekniselle tiimille alla)

3. Määrittele millä triggereillä/asetuksilla kysely aukeaa sovelluksessa (onko se tietyn napin painalluksen takana jne.). Lisäksi tulee määritellä mitä metatietoa haluat mukaan käyttäjästä

Nämä ohjeet tulisi välittää tekniselle tiimille

A. Kuinka lisätä verkkoliitännäisten-skripti verkkosivustoosi

B. Miten käyttää API rajapintaa verkkoliitännäisissä: (englanniksi)

C. Ohjeet Feedbacklyn käyttöönottoon sovelluksessa: ohjeet saatavilla Feedbacklyn asiakastuesta. Voit olla yhteydessä asiakastukeen tuotteesta löytyvän chatin välityksellä tai support@feedbackly.com niin autamme asian kanssa.