Analysoi
Juurisyyanalyysi / Kyselyn sisäinen suodatus

suodatus, filtteri, analytiikka, palaute, tulkinta, palautteet, vastaukset, analysoi

Michaela Isaksson avatar
Tekijä: Michaela Isaksson
Päivitetty yli viikko sitten

Feedbacklyn analytiikka työkalulla voit suodattaa palautteita vastausten perusteella, eli tehdä ns. kyselyn sisäisen suodatuksen. Sisäisellä suodatuksella pääset tutkimaan syvemmin mikä on johtanut esim. positiiviseen tai negatiiviseen palautteeseen.

1. Aloita hakemalla halutun kyselyn ja mittaupisteen palautteet suodattimilla.

2. Laajenna sen kysymyksen palautteet joiden perusteella haluat tehdä suodatuksen. Laajenna-painikkeen löydät jokaisen kysymyksen alla.

3. Tässä esimerkissä haluan suodattaa tyytyväisten palautteet joten klikkaan Innostunut, Iloinen sekä Luottavainen kuvakkeita laajennetussa näkymässä ja sen jälkeen Päivitä näkymä. .

4. Tämän jälkeen saat näkyviin näiden suodattimien perusteella annetut palautteet. Eli näet ne palautteet jotka ovat tulleet vastaajilta jotka ovat tähän kysymykseen antaneet palautteen Innostunut, Iloinen tai Luottavainen.

5. Kun haluat poistaa suodattimet niin riittää että klikkaat saman kyselyn kuvaketta jota käytit suodatukseen ja sen jälkeen Päivitä näkymä.