Palautelaitteen akku “unknown”

Palautelaite, mittauspiste, unknown, akku

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Joskus palautelaitteiden mittauspisteet-välilehdellä näkyy, että jonkin laitteen akku on täynnä (100%), mutta akkuvaraus näyttäytyy harmaana “tuntematon”-elementtinä.

Mikäli palautelaitteen akku-kohdan vieressä oleva online-tila (pieni pallo) on vihreä -ei syytä huoleen! Akku-kohdassa näkyvä %-osa viittaa vain iPadin akun varaustasoon. Vihreä pallo oikealla osoittaa, toimiiko kyselysovellus vai ei (silloin se on harmaa). Toisinaan akun varaustaso ei synkronoidu, mutta siitä ei tarvitse huolehtia.

Mikäli online-tilan pallo on harmaa, olethan viipymättä yhteydessä asiakastukeemme osoitteessa support@feedbackly.com, jotta voimme tutkia asiaa tarkemmin ja varmistaa, että saamme laitteen online-tilaan keräämään arvokasta palautetta taas pikimmiten.