Palautelaite ei lataudu

Lataus, akku, sähkö, kaapeli, pimeä, buuttaus, palautelaite

Päivitetty yli viikko sitten

Jos Feedbacklyn palautelaite ei lataudu, paina palautelaitteen kotipainiketta. Huomaa, että jos käytössäsi on Feedbacklyn palautelaite jalustalla, käytä kotinäppäimen painamiseen klemmaria. Näin voit varmistua, että näyttö ei ole lepotilassa.

Jos näyttö on edelleen täysin pimeä eikä reagoi kosketuksiin tai jos palautelaite näyttää "tyhjän akun" logon (kuva alla), kokeile seuraavaa:

Kytke virtajohto toiseen pistorasiaan ja anna ladata 3 tuntia. Huomioi, että palautelaite latautuu hitaasti, eikä salli laitteen aktivointia ennen kuin laitteessa on tietty määrä latausta. Tarvittaessa kokeile jättää pois jatkojohtoja sillä ne saattavat vaikuttaa latauksen tehoon.

Jos tabletti ei vieläkään käynnisty, laturi saattaa olla viallinen. Kokeile ladata palautelaitetta erilaisilla kaapeleilla ja latureilla nähdäksesi, onko laturi vai kaapeli viallinen.

Jos käytät Feedbacklyn palautelaitetelinettä niin ole yhteydessä meidän asiakastukeen support@feedbackly.com niin autamme asian kanssa.