Touchless-ominaisuus Feedbacklyn palautelaitteessa

touchless ominaisuus, touchless, palautelaite, touchless-tila, kosketus

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Olemme julkaisseet uuden tavan palautteen keräämiseen, jossa vastaajan ei tarvitse koskettaa palautelaitetta vaan hän pystyy antamaan palautetta omalta laitteeltaan, esimerkiksi puhelimeltaan.

Touchless-tilan voi aktivoida palautelaitteeseen seuraavasti:

1. Siirry Hallintapaneelin välilehdelle Kerää ja siitä Mittauspisteet-näkymään

2. Valitse Palautelaitteet-välilehti ja klikkaa palautelaitetta, johon haluat aktivoida Touchless-tilan

3. Klikkaa Aktivoi Touchless-tila-painiketta sivun alareunasta

Touchless-tila näyttää kyselyn sijaan ohjeet, miten kyselyyn voi vastata omalla älypuhelimella.

4. Tallenna tekemäsi muutokset

5. Kun Touchless-tila on aktivoitu ja muutokset tallennettu, tulee tekstiksi Deaktivoi Touchless-tila

Huomaa, että tämä ominaisuus tarvitsee jatkuvan internetyhteyden, sillä muuten näyttö menee offline-tilaan ja näytölle tulee näkyviin kysely. Jos näin tapahtuu, tulee palautelaite käynnistää uudelleen, jotta palautelaite menee takaisin online-tilaan. Voit lukea lisäohjeita täältä, miten käynnistää palautelaite uudelleen.

Mikäli yllä olevat toimenpiteet eivät jostain syystä toimineet tai sinulle tulee mieleen muuta kysyttävää, ole yhteydessä meidän asiakastukeen support@feedbackly.com tai chatin välityksellä niin autamme asian kanssa.