Ottelut
Avoin Ottelu
Miten ilmoittaudutaan julkiseen otteluun

Näillä ohjeilla voit rekisteröityä ensimmäiseen avoimeen otteluun Playtomicissa.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Seuraavassa on ohjeet avoimeen otteluun rekisteröitymiseksi:

1. Etsi itsesi sovelluksen"Play"-välilehdeltä ja napsauta"Play a match".

2. Valitse laji, jota haluat pelata (avoimet ottelut ovat saatavilla vain padelissa ja tenniksessä).

3. Valitse, missä haluat pelata

4. Valitse milloin haluat pelata

5. Selaa tuloksia ja valitse, haluatko liittyä jo avoinna olevaan otteluun vai avata ottelun itse.

Ottelun aloittaminen itse

Jos päätät luoda avoimen ottelun, voit määrittää sen haluamallasi tavalla. Voit valita seuraavista asetusvaihtoehdoista:

1. Kilpaileva tai ystävällinen. Voit lukea kilpailu- ja ystävyysotteluiden eroista tästä artikkelista.

2. Valitse sukupuoli tai pidä se avoimena kaikille. Voit lukea siitä lisää tästä artikkelista.

🚨 Kun olet valinnut ottelutyypin, et voi vaihtaa kilpailullisesta ystävyysotteluun tai päinvastoin.

Usein kysytyt kysymykset

Onko verkkomaksu pakollinen julkisessa ottelussa?

Kyllä, osallistuaksesi julkiseen otteluun sinun on maksettava verkossa luotto-/pankkikortilla tai Club Walletilla.

Voinko maksaa toisen pelaajan maksun?

Ei, et voi maksaa toisen pelaajan maksua, jokaisen pelaajan on maksettava itse.

Voinko osallistua julkiseen otteluun, jos en täytä ottelun tasovaatimuksia?

Jos olet kantaman ulkopuolella, voit pyytää paikkasi. Jos kaikki pelaajat hyväksyvät sinut, voit liittyä otteluun.

Voinko liittyä julkiseen otteluun ilman Playtomic-tiliä?

Ei, jotta voit osallistua julkiseen otteluun, sinulla on oltava Playtomic-tili.

Ystävälläni ei ole Playtomicia, miten he voivat pelata?

Ketään ei voi lisätä otteluun ilman Playtomic-tiliä. Jokaisella pelaajalla, joka haluaa ilmoittautua otteluun, on oltava Playtomic-tili.