Varaukset & maksut
Varaukset
Pelaajien poistaminen varauksesta

Lisäsin väärän pelaajan varaukseeni. Miten voin poistaa hänet?

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Jos olet lisännyt väärän pelaajan varaukseesi, hänen poistamisensa on erittäin helppoa.

Vaiheet pelaajan poistamiseksi varauksesta

1. Mene varaukseesi ja klikkaa "muokkaa".

2. Napsauta poistettavan pelaajan profiilissa näkyvää punaista ristiä.

TÄRKEÄÄ:

Muista, että jos olet jakanut maksun ja poistanut ottelusta pelaajan, joka on jo maksanut, rahat palautetaan hänelle samalla maksutavalla, ja sinä otat velan vastattavaksesi.

Muista, että jos olet varauksen omistaja (eli henkilö, joka teki varauksen), et voi poistaa itseäsi varauksesta. Ainoa asia, jonka voit tehdä, on peruuttaa koko varaus sovelluksen kautta tai ottamalla yhteyttä klubiin.