Sovellusasetukset
Tili
Henkilökohtaisten tietojen muuttaminen

Muokkaa sähköpostiosoitettasi, matkapuhelinnumeroasi, nimeäsi tai henkilökohtaista kuvaustasi sovelluksessa.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat päivittää henkilökohtaisia tietojasi Playtomicissa, voit tehdä niin noudattamalla alla olevia ohjeita.

Miten muokata henkilökohtaisia tietoja

🎾 Siirry Playtomic-sovelluksessa "Profiili" -välilehdelle ja napsauta yhdeksää pistettä, jotka löydät näytön oikeasta yläkulmasta:

🎾 Napsauta seuraavassa näytössä kohtaa "Muokkaa profiilia" ja muokaa tietoja. Napsauta lopuksi "Tallenna" :

💡 Muistutus: Jos päivität sähköpostiosoitteesi, sinulle lähetetään sähköpostiviesti uuden tilin vahvistamiseksi. Seuraa sähköpostiviestissä annettuja ohjeita vahvistaaksesi.