Varaukset & maksut
Varaukset
Kuinka lisätä lisämaksu varaukseenne

Lisää mailavuokraus, pallotölkki tai vesi tulevaan yksityiseen varaukseen tai julkiseen otteluun.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Playtomic-sovelluksen avulla voit lisätä "lisävarusteita " (mailanvuokraus tai voit ostaa tölkin palloja, kahvoja tai vesipullon), kun varaat kentän pelataksesi tai liityt otteluun muiden pelaajien kanssa sovelluksen avulla.

Vaiheet 'Extran' lisäämiseksi varaukseesi tai otteluusi Playtomicissa

Voit lisätä "Extra"- lisän varaukseesi tai kun liityt otteluun Playtomic-sovelluksessa ennakkomaksunäytöllä.

🎾 Selaa alaspäin ja löydät kohdan "Lisää lisäominaisuuksia otteluun".

🎾 Valitse lisäosa, jonka haluat lisätä. Näytetty hinta määräytyy sen seuran mukaan, jossa pelaat.

🎾 Ilmoitamme sinulle, jos toinen pelaaja on jo ostanut sen, jotta voit ottaa sen huomioon.

Harkitse

🚨 Et pysty perumaan Lisäosaa, kun olet tehnyt varauksen maksun tai vastaavan osuutesi ottelusta. Ainoastaan varauksen peruminen (klubien peruutuskäytännön mukaisesti) tai poistuminen ottelusta voi peruuttaa lisäosan.

🚨 Jokainen kerho on vastuussa lisäosan myynnistä ja jakelusta, jonka olet lisännyt. Jos sinulla on ongelmia klubin saatavuuden suhteen, sinun tulee ottaa suoraan yhteyttä heihin.

Muista, että kun varaus on tehty, lisämaksuja ei voi enää lisätä. Sinun on otettava yhteyttä suoraan klubiin.