layout.skip_to_main_content
Kaikki kokoelmatAktiviteetit: valmennukset, turnaukset ja liigat Liigat
Kuinka löytää Liigan ottelut ja ottelupäivät
Kuinka löytää Liigan ottelut ja ottelupäivät

Tarkista meneillään olevan liigan ottelut ja niiden aikataulut Playtomic-sovelluksesta

Mary avatar
Tekijä: Mary
Päivitetty yli viikko sitten

Löytääksesi kierrokset sekä ottelupäivät, mene kohtaan Kilpailut koti-valikosta ja valitse sen jälkeen Omat kilpailut.

Yksityiskohtaisessa näkymässä valitse vaihtoehto Ottelut tarkistaaksesi liigan ottelut. Voit tarkistaa otteluiden aikataulun sekä pisteet.

💬 Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, ei hätää! 😊 Voit ottaa meihin yhteyttä chatissa.