Varaukset & maksut
Maksut
Miten luotto- tai pankkikortti rekisteröidään

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit rekisteröidä luotto- tai pankkikortin Playtomic-sovelluksessa.

Edgar avatar
Tekijä: Edgar
Päivitetty yli viikko sitten

Voit rekisteröidä uuden kortin tekemällä sen varauksen tai aktiviteetin Kassa-näytöllä .

Vaiheet uuden luotto- tai pankkikortin lisäämiseksi

1. Kun olet valinnut klubin, päivämäärän ja kellonajan seuraavaa varaustasi varten, klikkaa"jatka maksuun" -painiketta.

2. Voit lisätä korttisi klikkaamalla parhaillaan näkyvää maksutapaa ja valitsemalla ponnahdusikkunasta"Lisää luottokortti".

3. Napsauta uudelleen"Maksa" ja sinua pyydetään skannaamaan tai syöttämään kortti, jota haluat käyttää.

4. Kun olet lisännyt korttitiedot, napsauta vain"Maksa". Maksu suoritetaan ja varauksesi vahvistetaan.