Klubien tarjoukset

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit ostaa tarjouksia klubeilta

Mary avatar
Tekijä: Mary
Päivitetty yli viikko sitten

Jotkin klubit tarjoavat pelaajille erilaisia alennuksia, joita pääset ostamaan Playtomic-mobiilisovelluksessa:

1. Klikkaa Aloitus-kohtaa klubinäkymässä ja mene siellä kohtaan Tarjoukset

2. Valitse haluamasi tarjous ja ikkuna avautuu. Valitse maksutapa klikkaamalla ensin + -merkkiä ja sen jälkeen klikkaa Maksa.

🚨 Huomaathan, että voit ostaa näitä tarjouksia vain maksukortilla.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta, otathan meihin yhteyttä chatissa!