Julkaisun luominen Playtomic-yhteisössä

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit tehdä julkaisuja Playtomicissa

Mary avatar
Tekijä: Mary
Päivitetty yli viikko sitten

Seuraa allaolevia ohjeita julkaisun luomiseksi Playtomic-mobiilisovelluksessa:

1. Klikkaa Yhteisö-kuvaketta sovelluksessasi

2. Voit luoda sisältöä klikkaamalla +Lähetä-painiketta. Kirjoita haluamasi teksti tai lataa kuva

3. Voit valita viestisi näkyvyyden niin, että vain sinä tai seuraajasi näkevät sen. Jos valitset "vain minä", julkaisu näkyy vain sinulle, mutta jos valitset "kaikki", sisällön näkevät kaikki seuraajasi. Otathan huomioon, että monet pelaajat saattavat nähdä julkaisun

Kuvien lisääminen julkaisuun: kun luot julkaisua, klikkaa kuvaketta ja ota kuva tai lisää olemassa oleva kuva puhelimen kuvagalleriastasi

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jättää palautetta, otathan yhteyttä meihin!