Ottelut
Yhteisöottelut
Luo ottelu mille tahansa kentĂ€lle 🌍
Mary avatar
TekijÀ: Mary
PĂ€ivitetty yli viikko sitten

Playtomicin avulla voit nyt luoda omia otteluita ja löytÀÀ pelaajia - ei pelkÀstÀÀn Playtomic-klubeissa, vaan myös missÀ tahansa yksityisellÀ kentÀllÀ tai klubissa maailman ympÀri.

Ottelun luominen on helppoa:

1ïžâƒŁ Mene kohtaan Ottelut sovelluksessa:

2ïžâƒŁ Klikkaa sinistĂ€ painiketta Aloita ottelu:

Seuraavat vaiheet ovat samankaltaiset kuin avointa ottelua luodessa, mutta nÀet myös vaihtoehdon "Muut klubit":

3ïžâƒŁ Klikkaa Seuraava ja tĂ€ytĂ€ ottelusi tarvittavat tiedot:

4ïžâƒŁ TĂ€ytĂ€ seuraavat tiedot:

• Urheilu: padel tai tennis

• Sijainti: voit valita aiemmin kĂ€yttĂ€mĂ€si sijainnin tai etsiĂ€ uutta sijaintia

• PĂ€ivĂ€ ja kellonaika:

• Pelaajien mÀÀrĂ€: kaksinpeli tai nelinpeli

• Ottelun tyyppi ja taso: valitse joko kilpailullinen- tai harjoitusottelu

• Merkitse kenttĂ€ varatuksi: jos valitset tĂ€mĂ€n vaihtoehdon, voit lisĂ€tĂ€ hinnan (per henkilö)

• Merkitse ottelu yksityiseksi: jos valitset tĂ€mĂ€n vaihtoehdon, voi otteluun ilmoittautua vain ne, joiden kanssa olet jakanut ottelun linkin:

7ïžâƒŁ Klikkaa lopuksi Luo ottelu tallentaaksesi muutokset:

📱 TÄRKEÄÄ!!

Muistathan, ettÀ kenttiÀ ei varata automaattisesti sovelluksen kautta, vaan sinun tulee ottelun jÀrjestÀjÀnÀ sopia klubin kanssa erikseen kenttien varaamisesta.

Kun merkitset ottelun yksityiseksi, on vastuullasi löytÀÀ loput pelaajat otteluun.

8ïžâƒŁ Kun ottelu on valmis, voit klikata kohtaa Jaa nyt ja pÀÀset jakamaan ottelusi muiden pelaajien kanssa sosiaalisessa mediassa. (Voit tehdĂ€ tĂ€mĂ€n myös myöhemmin.)

💬 Kun pelaaja ilmoittautuu otteluun tai pelaaja poistetaan siitĂ€, saat ilmoituksen sovelluksessa.

OTTELUN PERUUTTAMINEN

• Mene kohtaan Ottelut ja valitse Omat otteluni. Avaa peruutettava ottelu ja klikkaa pisteitĂ€ oikeassa ylĂ€reunassa:

• Klikkaa Peru ja lopuksi Peru ottelu vahvistaaksesi peruutuksen

Ottelun jĂ€rjestĂ€jĂ€nĂ€ voit peruuttaa ottelun koska tahansa ✌

PELAAJAN POISTAMINEN OTTELUSTA

Otteluusi ilmoittautuneet pelaajat voivat peruuttaa osallistumisensa koska tahansa sovelluksessa klikkaamalla vaihtoehtoa Peruuta ottelu. Voit myös ottelun jÀrjestÀjÀn poistaa pelaajia ottelustasi:

• Mene sovelluksessa ottelunĂ€kymÀÀn ja valitse Muokkaa

• Klikkaa poistettavaa pelaajaa ja poista pelaaja klikkaamalla punaista ruksia:

AKTIVITEETIN LISÄÄMINEN KALENTERIINA

Aktiviteetin lisÀÀminen kalenteriin on helppoa, klikkaa vain kohtaa LisÀÀ kalenteriin:

📝 Jos kĂ€ytössĂ€si on useampi kalenteri, aktiviteetti lisĂ€tÀÀn siihen kalenteriin, joka on oletuskalenterina puhelimessasi.

KESKUSTELE MUIDEN PELAAJIEN KANSSA

Kun ottelu on luotu, voit keskustella muiden ilmoittautuneiden pelaajien kanssa chatissa:

☑ Kun chattiin lĂ€hetetÀÀn uusi viesti, saavat ilmoittautuneet pelaajat ilmoituksen sovellukseen uudesta viestistĂ€.

MISTÄ TUNNISTAN AVOIMEN OTTELUN JA PELAAJAN JÄRJESTÄMÄN OTTELUN?

NÀet keltaisen Playtomic-ikonin, mikÀli kyseessÀ on avoin ottelu. Sen sijaan pelaajien jÀrjestÀmissÀ otteluissa tÀtÀ ikonia ei ole.

Let's play! đŸŽŸ

💬 Jos sinulla on kysyttĂ€vÀÀ, ei hĂ€tÀÀ 😊 voit ottaa meihin yhteyttĂ€ chatissa ja autamme mielellĂ€mme!

Vastasiko tÀmÀ kysymykseesi?