Activiteiten: lessen, toernooien, competities
Chats
Hoe je kunt chatten met spelers in wedstrijden of toernooien
Hoe je kunt chatten met spelers in wedstrijden of toernooien

Gebruik de chat om in contact te komen met de rest van de spelers

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Playtomic-app kun je chatten met de rest van de spelers die zich hebben ingeschreven voor een wedstrijd of toernooi zonder de applicatie te verlaten.

Bij beide activiteiten zal de chat openbaar zijn en onder toezicht staan van zowel de Club als een lid van het Playtomic support team voor eventuele incidenten.

Chat in een wedstrijd

Het is niet nodig dat je een plek in een Wedstrijd hebt geboekt om toegang te krijgen tot de Chat. In het geval dat jouw niveau niet geschikt is voor de Wedstrijd, maar je er wel aan mee wilt doen, kun je de andere geregistreerde spelers vragen of ze je toestaan om met hen mee te spelen.

1. Ga naar het tabblad Speel een wedstrijd in de Playtomic app en kies de wedstrijd.

2. Klik erop en je komt in de gedetailleerde weergave van de Wedstrijd. Daar zie je de knop 'Chatten'. Klik erop en begin te schrijven.

3. We herinneren je eraan dat de chat openbaar is. Elke gebruiker heeft er toegang toe als het om een wedstrijd gaat en niet om een privérechtbank. Als het in plaats daarvan om een privéreservering gaat, kunnen de spelers of de manager van de club je alleen helpen als je de link van de wedstrijd deelt.

4. Vergeet niet dat je de chat kunt dempen of blokkeren als je problemen hebt.

Chatten in een toernooi

Net als bij de Playtomic-wedstrijden heb je toegang tot de chat van een toernooi om vragen te stellen voordat je je plaats reserveert.

1. Ga naar het tabblad 'Toernooien' in de Playtomic-app en kies het toernooi.

2. Klik erop en je komt in de detailweergave van het toernooi. Daar zie je de knop 'Chat' bovenaan naast de prijs per persoon voor registratie en de knop Delen. Klik erop en begin te typen.

3. We herinneren je eraan dat de chat openbaar is. Elke gebruiker heeft er toegang toe.