Wedstrijden
Community Wedstrijden
Hoe je een wedstrijd aanmaakt op elke baan ter wereld 🌍
Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Playtomic is het nu mogelijk om je eigen wedstrijd te creëren en spelers te vinden, niet alleen in Playtomic clubs, maar ook op iedere privé baan of sportfaciliteit in de wereld!

1️⃣ Ga naar het tabblad "Wedstrijden" in de app:

2️⃣ Klik op de blauwe "Start een wedstrijd" knop:

Dit proces is vergelijkbaar met het openen van een openbare wedstrijd, maar je zult een tweede optie zien genaamd "In andere clubs of sportlocaties":

3️⃣ Klik op "Volgende" en vul de basisinformatie van je wedstrijd in:

4️⃣ Je dient de volgende informatie in te vullen:

• Sport: padel of tennis

• Locatie: hier kun je met één klik kiezen uit de locaties die je in het verleden hebt aangemaakt of een nieuwe locatie zoeken

• Datum en tijd:

• Aantal spelers: enkel of dubbel

• Type wedstrijd en niveau: je kunt kiezen of het een vriendschappelijke of competitieve wedstrijd wordt

• Markeer de baan als geboekt: als je deze optie activeert, kun je een prijs toevoegen (per persoon).

• Markeer de wedstrijd als privé: als je deze knop activeert, zullen alleen de spelers met wie je de wedstrijdlink deelt, kunnen meedoen:

7️⃣ Klik tenslotte op "Create match" om alle wijzigingen op te slaan:

📢 ZEER BELANGRIJKE INFORMATIE !!

Wij herinneren je eraan dat de banen niet automatisch via de app worden gereserveerd en dat deze wedstrijd volledig door jezelf wordt georganiseerd, het is dus de verantwoordelijkheid van de organisator om de baan te reserveren.

Dus, als je de wedstrijd als privé markeert, is het de verantwoordelijkheid van de organiserende gebruiker om de wedstrijd te promoten om meer spelers te vinden.

8️⃣ Zodra de match is aangemaakt kun je klikken op "Nu delen" en kun je de link van je match delen op je sociale media om spelers te vinden (dit kun je ook later nog doen).

💬 Wanneer een speler zich aanmeldt of uit je match wordt verwijderd, ontvang je een melding in de app.

Hoe annuleer je een wedstrijd die je hebt georganiseerd?

Ga naar het tabblad "Wedstrijden" en klik vervolgens op "Mijn wedstrijden". Selecteer de wedstrijd die je wilt annuleren en klik op de 3 puntjes rechts bovenaan:

• Klik op "Annuleren" en vervolgens op "Wedstrijd annuleren" om deze actie te bevestigen

Als organisator kun je de wedstrijd die je hebt gemaakt op elk moment annuleren ✌️

Hoe verwijder je een speler uit de wedstrijd?

Spelers die zich hebben geregistreerd voor je wedstrijd zullen in staat zijn om zichzelf te verwijderen wanneer ze maar willen via de "Verlaat wedstrijd" optie in de app. Ook jij, als organisator, zult in staat zijn om een speler te verwijderen indien nodig:

• Ga naar de wedstrijd in de app en klik op "Bewerk" spelers

• Klik op de speler en klik dan op het rode kruis om ze te verwijderen:

Hoe voeg je de wedstrijd toe aan je kalender?

Het is heel eenvoudig, klik op de "Kalender" optie in het hoofdmenu van de wedstrijd:

📝 Onthoud dat als je meerdere agenda's op je telefoon hebt ingesteld, deze activiteit alleen aan je standaardagenda zal worden toegevoegd.

Je kunt de chat gebruiken om met de spelers te communiceren

Zodra de wedstrijd is aangemaakt, kun je met alle geregistreerde spelers communiceren via de chat-optie:

☑️ Zij ontvangen een pushmelding in de app met de melding dat zij een bericht te lezen hebben.

Het verschil herkennen tussen een openbare wedstrijd of een wedstrijd van een andere organisator?

Je zult het gele Playtomic icoon zien als het een publieke wedstrijd is en zonder het gele icoon als de wedstrijd door een speler is georganiseerd:

Allemaal klaar, laten we spelen! 🎾

💬 Heb je nog vragen? Maak je geen zorgen! 😊 Je kunt contact met ons opnemen in de chat en wij zullen je helpen.