Hoe schrijf je je in voor een competitie?

Ontdek alles wat je moet weten over hoe je in te schrijven in een competitie

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je je wilt inschrijven in een competitie

Dien je de volgende stappen te ondernemen:

• Selecteer de 'Competitie in Toernooien' module in het beginscherm van de Playtomic App.

• Klik nu op 'Filters' en verander de activiteit naar 'Competities' zodat je alle competities bij jou in de buurt kunt vinden.

Hoe schrijf je je in voor een competitie?

Zodra je een competitie hebt gekozen, kun je de competitie-info bekijken: sport, niveau, geslacht, competitieleiding, schema's, punten en prijzen. Je kunt ook de teams bekijken die al eerder hebben meegedaan.

Klik nu op de knop 'Meedoen' om je plek te reserveren, je teamgenoot toe te voegen en je registratie te betalen. Je ontvangt een bevestigingsmail zodra je de betaling hebt voltooid.

Heb je nog vragen of opmerkingen? We zijn hier om je te helpen!

Bereik ons Support Team door te klikken op Profiel > Instellingen > Help

in de Playtomic App