Activiteiten: lessen, toernooien, competities
Competities
Een doorlopende competitie: Hoe vind je wedstrijden en speeldagen?
Een doorlopende competitie: Hoe vind je wedstrijden en speeldagen?

Ontdek hoe je de wedstrijden en matches kunt vinden voor een lopende competitie in de Playtomic app

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de rondes van wedstrijden en speeldagen in een competitie te vinden, ga je naar de 'Doe mee aan Toernooien' module die je op het beginscherm van de Playtomic app vindt. Selecteer vervolgens de 'Mijn activiteiten'.

In de detailweergave, kies de optie 'Wedstrijden' om de rondewedstrijden te bekijken. Je kunt het schema en scores bekijken.

Voor eventuele vragen of feedback, aarzel dan niet om contact met ons op via live chat 💬