Reserveringen & Betalingen
Reserveringen
Hoe maak je een reservering in de Playtomic app

Wij leggen uit hoe je jouw plaatselijke locatie kunt zoeken en reserveren

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zo maak je een privéreservering

Zodra je de app hebt gedownload en een account hebt aangemaakt:

1. Ga naar de sectie "Spelen" en klik op "Een baan boeken".

2. Selecteer de sport die je wilt spelen

3. Kies waar je wilt spelen (plaats, clubnaam, postcode)

4. Selecteer de datum en tijd

5. De filters toepassen (afstandsfilter, duur, type, kenmerken en grootte)

6. Je ziet de lijst met Clubs volgens jouw filters. Klik op een club, selecteer de beschikbare tijd en kies vervolgens een baan in de rubriek "Reserveer een privé baan".

7. Kies of je jouw deel wilt betalen (gesplitste betaling) of dat je alles wilt betalen. In hetzelfde scherm zie je de annuleringsvoorwaarden van die Club. Klik op "Doorgaan met betaling".

8. Kies de betalingsmethode en klik op "Betalen".

9. Zodra je hebt betaald, is jouw reservering gemaakt

💡Let op: als je je toekomstige boeking op de website playtomic.io bekijkt, wordt deze weergegeven als 'pending' (in afwachting om gespeeld te worden).

Vriendschappelijke of competitieve privéreserveringen

Standaard worden alle privéreserveringen bevestigd in competitieve modus. Zodra je reservering is bevestigd, is het mogelijk om over te schakelen naar vriendschappelijke of competitieve modus of vice versa. Je kunt er hier meer over lezen.

Vergeet niet dat als je voor de gesplitste betalingsoptie kiest, je alle spelers aan je boeking moet toevoegen zodat ze hun plek kunnen betalen. Als je kiest voor enkelvoudige betaling, betaal je alles en ben je niet verplicht om spelers toe te voegen.