Reserveringen & Betalingen
Reserveringen
Spelers uit een reservering verwijderen

Ik heb de verkeerde speler aan mijn reservering toegevoegd. Hoe kan ik hem verwijderen?

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de verkeerde speler aan je reservering hebt toegevoegd, kun je hem heel eenvoudig verwijderen.

Stappen om een speler uit een reservering te verwijderen

1. Ga naar je reservering en klik op "bewerken".

2. Klik op het rode kruis dat verschijnt op het profiel van de speler die je wilt verwijderen

BELANGRIJK:

Onthoud dat als je de betaling hebt gesplitst en een speler van de wedstrijd hebt verwijderd die al heeft betaald, het geld aan hem wordt teruggegeven in dezelfde betaalmethode en jij de schuld op je neemt.

Houd er rekening mee dat als je de eigenaar van de reservering bent (dat wil zeggen, de persoon die de reservering heeft gemaakt), je jezelf niet uit de reservering kunt verwijderen. Het enige wat je kunt doen is de hele reservering annuleren via de app of door contact op te nemen met de Club.