Wedstrijden
Open Wedstrijden
Hoe kan ik mezelf verwijderen uit een publieke wedstrijd?

Dit zijn de noodzakelijke stappen om jezelf uit een Match te verwijderen

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat gebeurt er als ik niet aanwezig kan zijn bij een open Match?

Als je jezelf uit de wedstrijd wilt verwijderen, kun je dat doen vanuit de app. Als de wedstrijd alle 4 spelers heeft, kun je je plek annuleren tot 24 uur voordat de wedstrijd begint.

Hoe verwijder je jezelf van een openbare wedstrijd

1. Ga naar de wedstrijdweergave in de app en open deze

2. Klik in het gedeelte 'Spelers' op het rode kruis van je foto

3. Bevestig de annulering, dus klik op Boeking annuleren

Als de wedstrijd al compleet is met vier spelers en het is binnen 24 uur voor aanvangstijd, wat kun je dan doen?

Als de wedstrijd compleet is met vier spelers en binnen 24 uur begint, moet je direct contact opnemen met de Club en de manager van de locatie zal de zaak evalueren en annuleren als dat nodig wordt geacht.

Houd er rekening mee dat Playtomic een plek in een open wedstrijd niet kan annuleren, dat kan alleen de Club.