Matcher
Öppna Matcher
Matchens kön i öppna matcher

Nu kan du välja kön i en öppen match

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välj kön i matchen

Nu kan du definiera och filtrera könet för en öppen match. Den här funktionen syftar till att ge en mer personlig och bekväm upplevelse för alla användare och se till att de kan ansluta sig till andra på ett sätt som överensstämmer med deras preferenser.

I och med införandet av funktionen"Matchens kön" har användarna nu möjlighet att definiera och filtrera matchningar baserat på kön. Det finns fyra alternativ för en öppen match:

1. Ingen begränsning - Alla (redan tillgänglig): Det här är standardalternativet, där det inte finns några könsbegränsningar och alla kön kan skapa och delta i matchen. Om ingen särskild ändring görs när det gäller matchens kön kommer den som standard att vara "All Gender".

2. Endast kvinnor: Det här alternativet gör det möjligt för endast kvinnor att skapa och delta i matchen. Endast kvinnor kan skapa och delta i den här typen av matchning.

3. Endast män: Med det här alternativet kan endast män skapa och delta i matchen. Endast män kan skapa och delta i den här typen av match.

4. Blandat: För dem som vill ha en varierad och inkluderande miljö kan både män och kvinnor delta i matchen med alternativet "Mixed". Varje lag består av en man och en kvinna.

Funktionen "Matchens kön" påverkar endast öppna matcher. Inga bokningar eller gemenskapsmatcher - offentliga och privata - kommer att påverkas.

Skapande

Könet i en match bestäms av den första spelaren som anmäler sig till en öppen match. Som standard har matchen ingen könsbegränsning (Not Restriction - All Gender). Om den första spelaren vill ange ett visst kön kan han eller hon dock göra det under skapandet.

När en match har skapats och registrerats är det inte möjligt att redigera eller ändra könsinställningen. Detta garanterar att matchens integritet förblir intakt och att alla deltagare är medvetna om könsdynamiken från början.

Begränsningar

Det är viktigt att notera att om en användare försöker delta i en match med en könsbegränsning som inte överensstämmer med det egna könet kommer han eller hon inte att kunna delta. Denna begränsning säkerställer att de könspreferenser som fastställts av den som skapat matchen respekteras och upprätthålls.

Observera att när matchgenren väl har valts kan den inte ändras, så det enda sättet att ändra genren är att (om möjligt) radera den offentliga matchen och skapa en ny.