Bokningar och betalningar
Bokningar
Lägg till mina vänner i en bokning
Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Även om jag betalar det totala beloppet för banan, kan jag lägga till mina vänner i en bokning?

Som vi förklarar i den här artikeln så kan du när du bokar en bana dela upp priset på banan med dina vänner och enkelt lägga till dem.

Om du å andra sidan vill anta att den totala bokningen av banan men ändå lägga till resten av spelarna så att spelet räknas till deras respektive nivåer, måste du:

1. Gå till matchen för att lägga till resten av spelarna. Du kan göra det från "mina matcher"

2. Väl där, tryck på (+) knappen och lägg till resten av medlemmarna. Om det är första gången du spelar med dem men du vet att de har en Playtomic-profil är det bäst att söka på deras e-postadress eller telefonnummer. Om de inte har en Playtomic-profil ännu och din kontaktlista är synkroniserad med Playtomic, kan du bjuda in dem att skapa en profil genom att bjuda in dem med hjälp av din kontaktlista.

3. Ett alternativ är att dela matchlänken med spelarna så att de kan gå med själva. I matchvyn delar du spelet med dem genom att klicka på ikonen "dela" som du hittar längst upp i högra hörnet.

4. Välj den app som du vill dela den i (WhatsApp, Messenger etc.) och låt var och en av dem klicka på länken och lägga till i spelet genom att klicka på de återstående platserna till matchen.