Kom igång
Profil
Hur hittar jag mina vänner på Playtomic

Så här synkroniserar du din kontaktlista med appen och hittar enkelt dina vänner för att lägga till dem i en bokning eller match.

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Synkronisera din kontaktlista

Det enklaste sättet att få med dina vänner på Playtomic är att synkronisera din kontaktlista med appen:

🎾 Gå till fliken "Gemenskap" (husikonen) och klicka på sökfältet längst upp på skärmen:

🎾 Väl där har du två alternativ:

• Validera den behörighet som krävs för att Playtomic-appen ska få åtkomst till dina kontakter. På så sätt ser du vilka av dina kontakter som har en profil i appen och vilka som inte har det:

• Lägg till en spelare manuellt. För att lägga till en spelare manuellt kan du använda fliken "Sök":