Privat chatt i Playtomic mellan spelarna

Hur kan jag nå ut en spelare privat?

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du träffat en spelare i en Playtomic match och vill komma i kontakt med honom/henne? Playtomic-appen låter dig chatta privat med vilken spelare som helst.

1. Gå till din profil och skriv in hans/hennes namn i sökmotorn som du hittar högst upp.

2. När du har hittat den klickar du på hans/hennes namn så kommer du åt deras offentliga profiler i appen. Du behöver sedan bara klicka på knappen "skicka meddelande" för att starta en privat konversation.

3. Om du tidigare har delat en matchning, klicka på hans/hennes profilfoto för att direkt komma åt deras offentliga profil och tryck på knappen "skicka meddelande"

Om det skulle uppstå några problem eller liknande med spelaren kan du alltid stänga av eller blockera chatten.