Aktiviteter: lektioner, turneringar och ligor
Chattar
Chatta med spelare i matcher eller turneringar

Använd chatten för att få kontakt med resten av spelarna

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Playtomic-appen låter dig chatta med resten av spelarna som är registrerade för en match eller turnering utan att lämna applikationen.

I båda aktiviteterna kommer chatten du hittar att vara offentlig och kommer att övervakas av både klubben och en medlem av Playtomics supportteam för eventuella incidenter.

Chatta i en match

Det är inte nödvändigt att du har bokat din plats i en match för att komma åt chatten. Om din nivå inte är den rätta för matchen men du vill vara en del av den, kan du fråga de andra registrerade spelarna om de tillåter dig att spela med dem.

1. Gå till fliken "matcher" i Playtomic-appen och välj matchen.

2. Klicka på den så kommer du in i en detaljerad vy av matchen. Där kommer du att se "chatt-knappen". Klicka på den för att börja chatta.

3. Vi vill påminna dig om att chatten är offentlig. Alla användare kommer att kunna komma åt den om det är en offentlig match och inte en privat bokning. Om det istället är en privat bokning kommer spelarna eller klubbens manager att kunna hjälpa dig, bara om du delar länken till matchen.

4. Kom ihåg att du kan stänga av eller blockera chatten om det skulle uppstå några problem.

Chatta i en turnering

Precis som i matcherna i Playtomic kan du komma åt en chatt i en turnering för att ställa frågor innan du bokar en plats.

1. Gå till fliken "turneringar" i appen och välj turneringar.

2. Klicka på den så kommer du in i en detaljerad vy av turneringen. Där ser du knappen "chatta" längst upp bredvid priset per person för registrering och knappen dela. Klicka på den för att börja chatta.

3. Vi vill påminna dig om att chatten är offentlig. Alla användare kommer att kunna komma åt den.