Hur man följer vänner på Playtomic

Steg för steg hur du följer dina vänner på Playtomic

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Playtomic-community har anlänt! Vill du börja följa dina vänner? Vänligen följ stegen nedan:

Steg 1 - Öppna din app och klicka på "gemenskap"

Steg 2 - Klicka på ikonen som visas nedan i det högra över hörnet

Steg 3 - För att söka efter den vän du vill följa måste du ange en e-postadress eller telefonnummer (inklusive landskoden) som han/hon är registrerad med i Playtomic

När din vän dyker upp klickar du bara på följ-knappen så kommer du automatiskt att följa din vän.

Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till oss via vår livechatt.