layout.skip_to_main_content
Alla samlingarPlaytomic CommunityPlaytomic Community Grunder
Hur man skapar ett inlägg på Playtomic
Hur man skapar ett inlägg på Playtomic
Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Steg 1 - Gå till appen och klicka på "gemenskap"

Steg 2 - Du kommer att kunna skapa vilket innehåll som helst efter du har tryckt på + ikonen uppe i högra hörnet. Ladda upp valfri text och bild.

Steg 3 - Du kan välja synlighet för ditt inlägg så att du kan välja om bara du ska kunna se det eller alla dina följare. Om du väljer "bara jag" så kommer endast du att kunna se inlägget. Väljer du "alla" kommer alla dina följare kunna se det. Var förnuftig med det du postar, eftersom det kommer kunna ses av många 😊

Lägg till foton i dina inlägg. När du skapar ett inlägg, klicka på bildikonen och ta en bil eller lägg till en befintlig från ditt galleri.

Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till oss via vår livechatt 😊