layout.skip_to_main_content
Hur man skapar en chattgrupp
Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu kan du skapa din egen Playtomic-chattgrupp och interagera med flera vänner samtidigt!

Som organisatör av chattgruppen kan du:

• skapa en grupp

• lägga till eller ta bort deltagare

• skicka meddelanden

• dela länken till gruppen för att marknadsföra dina matchningar

• kontrollera gruppens rangordning

Så här skapar du en ny chattgrupp

1. För att starta en ny gruppchatt kan du skapa dem från din profil, scrolla ner tills du hittar"Mina grupper"

2. Klicka på ny grupp

3. Välj Padel eller Tennis* och klicka sedan på"Nästa"

4. Ladda upp en bild

5. Lägg till gruppens namn* (max 30 tecken)

6. Ange en kort beskrivning* (max 500 tecken) och klicka på"Nästa"

7. Lägg till varje deltagare genom att klicka på +-symbolen eller använda förstoringsglaset

8. Klicka på"Skapa grupp" för att spara alla ändringar

9. En välkomstskärm bekräftar att du har skapat chattgruppen

Fält markerade med * är obligatoriska

💡 Verktygstips 💡

• Dessa grupper är"privata": endast användare med länken kan komma åt dem ("offentliga" chattgrupper kommer snart)

• Du kan inte lägga till fler än 200 användare i en grupp