Visma eEkonomi

Integrera Reda med Visma eEkonomi

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Använder du Visma eEkonomi så är integrationen med Reda easy as 🥧. Nedan finner du en enkelt instruktion på hur du går tillväga. Skulle du behöva hjälp så bara hojta!

1. I Reda, gå till Inställningar ⇒ Integration.

2. Klicka Välj under Visma eEkonomi för att skapa en ny integration.

3. Du blir nu skickad till Visma eEkonomi och ombeds logga in med dina inloggningsuppgifter (om du inte redan är inloggad).

4. Logga in och godkänn därefter att uppgifter delas med Reda. Observera att om du har flera företag på samma inloggning måste du välja vilket företag som kopplingen avser.

5. Nu är kopplingen klar.

6. Du kommer sedan att mötas av följande vy:

7. Klicka på Synkronisera nu så börjar Reda att hämta all information från bolaget i Visma eEkonomi.

Klart!