Integrationer
Visma Administration

Integrera Reda med Visma Administration

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Då Visma Administration är en lokalt installerad produkt blir integrationen liiite krångligare, men oroa er inte, följ guiden nedan så går det på nolltid!

Vi har byggt en liten programvara som kommunicerar med er lokala Visma-installation och Reda. Programmet behöver konfigureras, laddas ner och sedan startas. Observera att programmet alltid behöver vara igång när du arbetar i Reda så Reda kan kommunicera med Visma.

1. Gå till Integration under inställningar på ert företag.

2. Välj version på er Visma-installation.

3. Fyll i de fält som behövs för att ansluta till ert program.

4. Vill ni ladda ner alla dokument som skickas in och automatiskt kopplas in i Visma? Kryssa bara för "Länka dokument i Visma" och fyll i sökvägen där ni vill att dokumenten sparas.

5. Klicka på "Ladda ner integrationspaket"

6. Du får nu ner en .zip-fil där alla filer ligger för att köra programmet.

7. Extrahera filerna och dubbelklicka på filen Ackolad.Scan.LocalIntegrator.exe.

8. Du har nu integrerat Visma Administration med Reda!

Skulle det mot förmodan vara något som strular är det bara att hojta så hjälper vi er!