Fortnox

Integrera Reda med Fortnox

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du använder dig av Fortnox som ekonomisystem så är det en piece of 🍰 att integrera med Reda. Nedan finner du en enkelt instruktion på hur du går tillväga. Skulle du behöva hjälp så bara hojta!

1. I Reda, gå till Inställningar ⇒ Integration.

2. Klicka Välj under Fortnox för att skapa en ny integration.

3. Du blir nu skickad till Fortnox (logga in med era inloggningsuppgifter om du inte redan är inloggad).

4. Godkänn därefter att uppgifter delas med Reda. Observera att om du har flera företag på samma inloggning måste du välja vilket företag som kopplingen avser.

5. Nu är kopplingen klar.

6. Du kommer sedan tillbaka till Reda och möts av följande vy:

7. Klicka på Synkronisera nu så börjar Reda att hämta all information från bolaget i Fortnox.

Klart!