Arbetsytor och företag

Arbeta med flera olika bolag i Reda

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För dig som redovisningsbyrå arbetar du i arbetsytan för din byrå. Därunder hittar du dina bolag. Både de du är ansvarig för och övriga bolag under er byrå.

Företagsmenyn fungerar enligt nedan där du har en tydlig uppdelning mellan arbetsytor, de bolag du är ansvarig för och de bolag du har tillgång till men ej ansvar för.

Företagsmenyn

Användare

Användare bjuds in och kan tillhöra olika bolag på olika sätt. En byråadmin bjuder in en användare till ett bolag via just det bolagets användarsida. En byråadmin kan här även ta bort användare eller ändra deras behörighet. Här krävs kanske också en liten recap i vilka olika roller en användare kan ha.

Sätta användarroller
  • Insynsanvändare

• Användare

• Administratör

⭐ Läs mer om de olika användarrollerna och deras behörigheter här:

Vem som är huvudansvarig för företaget sätts under Inställningar ⇒ Företag.

💡 Observera att den som ska vara ansvarig måste ha rollen Administratör för bolaget.

Sätta ansvarig användare