Unified View

En smart funktion för dig som byrå som vill samla alla dokument i samma vy

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Unified View är en funktion för dig som har en byrå eller koncern med flertalet kunder och vill samla alla dokument på samma plats.

⭐ Vill du använda Unified View på din byrå? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Aktivera Unified View

Vid aktivering av Unified View så kommer vi att ge behörighet till en Byråadministratör på er byrå. För att sedan andra användare även ska ha tillgång så måste det aktiveras även för dem. Det kan nu byråadministratören göra som fått tillgång till denna vy.

Gå till inställningar ⇒ Användare på byrån.

Klicka på pennan vid den användare som du vill ge tillgång till Unified View och aktivera toggeln. Klicka sedan på "Spara".

Hur det funkar

Med Unified View aktiverat på din byrå så samlas alla dokument från dina olika bolag i en och samma vy.

När du är på din byrå i Reda så har du nu en dokumentikon i menyn även här. Som du kan se i bilden ovan så har alla aktiva dokument från dina olika bolag nu samlats här. Det finns en ny kolumn som visar vilket bolag som dokumentet tillhör och där du kan sortera på bolag.

Till höger har du även möjlighet att sortera och välja vilka bolag som du vill se i dokumentlistan genom att klicka på drop-down-listan "Alla kunder".

Här kan du välja mellan att visa alla kunder som du har på byrån i Reda, eller endast visa "dina" kunder.

"Endast mina kunder" är då de bolag där du står som ansvarig användare.

Använder du dig av grupper så visas även de här. I vårt exempel så är grupperna "Extern" och "Intern".

💡 Vill du läsa mer om grupper kan du göra det här: Gruppera bolag på din byrå

Hantera dokument

När du ska hantera ett dokument så fungerar det precis som vanligt. Du klickar in på dokumentet, konterar och skickar för attest. Precis som om du var inne på bolaget i sig. Korrekt konteringsmallar, kontoplan, attestflöden med mera.

Vill du snabbt och lätt ta dig till själva bolaget som dokumentet tillhör, gör du det genom att klicka på länken högst upp på sidan.