Funktioner
Dokument
Hantera flera dokument samtidigt

Hur du snabbt och enkelt kan hantera flertalet dokument på samma gång

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har flertalet dokument som ska attesteras och du kanske redan vet att de är ok och ska godkännas. Då kan du godkänna alla dessa samtidigt från Dokumentvyn.

Markera alla fakturor som du vill attestera och klicka sedan på rullistan högst upp till vänster på sidan där det står Med 2 markerade. Klicka sedan på Attestera.

🤴 Observera att alternativen för att hantera dokument som visas i bilden ovan enbart är för administratörer. Är du en vanlig användare i Reda kan du bara välja att attestera dokumenten eller skriva ut det, inget mer.

Du får sedan upp en dialogruta med en sammanställning av de dokument du vill attestera. Om det finns en "diff" i konteringen som bör korrigeras innan dokumentet Godkänns så visas det till höger.

Vill du läsa mer om vad du kan göra från Dokumentvyn så kan du göra det här: Dokumentvyn 📄