Een oplaadbeurt starten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

📱 Vanaf de Electra-app

• Download de app van de App Store of Google Play Store

• Maak een account aan of log in als je al een account hebt

• Selecteer het laadstation waar je je bevindt en scan de QR-code👇

💡 Als Automatisch opladen is ingeschakeld op het voertuig, hoef je alleen maar de kabel aan te sluiten om het opladen te starten.

📺 Vanaf de terminal

• Scan de QR-code op de terminal 👇

💳 Met een kredietkaart

Je kunt direct met een creditcard betalen dankzij onze terminals die zijn uitgerust met een contactloze betaalterminal.

Om te beginnen met opladen, volg je gewoon de stappen die op het scherm worden weergegeven en gebruik je de betaalterminal die op de terminal aanwezig is.

💡 Afhankelijk van de terminal waar u zich bevindt, moet u de betaalmethode selecteren op het scherm van de terminal.

🪪 Met een oplaadkaart

Je kunt ook betalen met je oplaadpas op onze terminals (bijv. Chargemap pass). In dit geval is het niet nodig om een Electra-account aan te maken.

Om de oplaadbeurt te starten, volg je gewoon de stappen op het scherm en gebruik je de badge dankzij de betaalterminal die aanwezig is op het station.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com