De Electra-toepassing
Voer een kortingscode in de app in
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De kortingscode moet worden gebruikt via de Electra app bij het reserveren van een plaats of het selecteren van een betaalmethode bij het starten van de oplaadsessie.

Voeg een kortingscode toe tijdens de reservering

1. Open de Electra-app en selecteer "Reserveer een station".

2. Selecteer de hub waar je wilt opladen

3. Voeg de kortingscode toe voordat je de reservering bevestigt 👇

4. Bevestig de reservering en de korting wordt toegepast.

Voeg een kortingscode toe met je betaalwijze

1. Open de Electra app en scan de QR-code van de terminal waar je bent

2. Kies je plaats

3. Voeg de promotiecode toe bij het selecteren van een betaalmethode

4. Bevestig je betaalmethode.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com