De Electra-toepassing
De criteria die Electra gebruikt om een station aan te bevelen
De criteria die Electra gebruikt om een station aan te bevelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je op de knop "Reserveer een plaats" klikt, geeft de Electra app je een lijst met hubs en een aanbevolen hub.

📝 Met welke criteria wordt rekening gehouden?

• De kenmerken van het voertuig: in het bijzonder het type connector waarmee het voertuig is uitgerust en het oplaadvermogen dat door je voertuig wordt ondersteund.

• De positie: dankzij de geolocatie stellen we alleen de dichtstbijzijnde stations voor (straal van 30 km)

• De beschikbaarheid van oplaadstations: we scannen de beschikbaarheid van oplaadstations in de buurt om je door te sturen naar de stations die het voertuig kunnen bedienen.

• Het beschikbare vermogen van de oplaadstations: we maken een real-time analyse van het beschikbare vermogen op onze oplaadstations om de plek aan te bieden die het mogelijk maakt om zo snel mogelijk op te laden, afhankelijk van het voertuig.

Voorbeelden 👇

- Voor een auto met een type 2 stekker krijg je alleen de plaatsen met dit type stekker aangeboden.

- Als meerdere auto's tegelijkertijd opladen op één hub, bieden we de plek aan met het maximaal beschikbare vermogen voor het voertuig.

🤓 Wat zijn de voordelen voor de gebruiker?

• Het opladen is afgestemd op je voertuig

• Bevrijd je van de mentale last om een oplaadstation te moeten kiezen dat compatibel is met het type opladen en het vermogen van je voertuig

• Zeker weten dat het aanbevolen oplaadstation beschikbaar is - en geboekt!

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com